.

.

New
Gugxiom Auto Klimu Popraviti Alat, Rashladne Naplaćivati Cijev Sacuvali Cijev Zid za Automobile

Gugxiom Auto Klimu Popraviti Alat, Rashladne Naplaćivati Cijev Sacuvali Cijev Zid za Automobile

KM 46.35

Na skladištu
U trgovini

Različite specifikacija za pritisak i rashladne mjerač, što mogu da upoznam tvoju drugačije potrebe.Preciznost proizvodnju čini to je stabilna performans i dugo službe život.Sacuvali cijev zid, čvrsto i trajna, kvalitet metal zatvoru, koja je jasno nit.Multifunkcionalni stil, dolazi sa rashladne cijev, mjerač, otvarač za boce i podesivim konektor.Lagan za postavljanje, ne komplikovano potrebne alate, zgodno da se koristi.Karakteristika : 1. Multifunkcionalni stil, dolazi sa rashladne cijev, mjerač, otvarač za boce i podesivim konektor.2. Sacuvali cijev zid, čvrsto i trajna, kvalitet metal zatvoru, koja je jasno nit.3. Različite specifikacija za pritisak i rashladne mjerač, što mogu da upoznam tvoju drugačije potrebe.4. Lagan za postavljanje, ne komplikovano potrebne alate, zgodno da se koristi.5. Preciznost proizvodnju čini to je stabilna performans i dugo službe život.Specifikacija : Uslov : 100% Marku New Item Tip : Rashladne Napuniti Kit Material : Bras + Hose Color : Kao slika shown Usage : 1. Je rashladne goriva cijev za automobil klimu.2. Jedna boca 250g R134 A rashladne.3. Sada početi testirati pritisak iz auta : prvo, skreni na naprstak suprotno od kazaljke na satu u otvarač za boce kraja DIY dopunske cijevi do vrha, zajebi rashladne bocu u otvarač za boce i stegni.4. Provjeri niskog pritiska interfejs.Uglavnom, tamo je mala plava ili crni šešir na lijevo završiti ispod haube.5. Upali auto za motor, i uključiš prekidač za VENTILACIJU klima uređaja.Uključi ventilator do maksimuma.6. Kada OBIĐEM cijev je povezan sa niskim pritiskom interfejs, manometar od "uradi sam" cijev će odmah imati skali naznaka.U ovom trenutku DIY cijev i ventilacioni sistem .. povezani, vidim pritisak skali na pritisak, znaš kakav je pritisak u sistemu, dodaj poruku ispod šta pritisak?Ovdje je znanje izjavu!Pritisak u automobil ventilacioni sistem se mijenja prema temperatura okoline.U sljedećih ličnost, u poređenju stolu od C temperatura i ventilacioni sistem pritisak potvrđuje visoki i niski pritisak u sistemu.U sistem visokog pritiska ukazuje na to da je rashladne u sistemu je više od normalne vrijednost, inače, rashladne.

Ključne karakteristike

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Refrigerant Recharge Kit
Material:
Brass + Hose
Color:
As picture shown
Usage:
1. A refrigerant refueling tube for automobile air conditioner. :
2. One bottle of 250g R134A refrigerant. :
3. Now start to test the pressure of the car:
first, turn the thimble counterclockwise in the bottle opener end of DIY supplementary pipe to the top, screw the refrigerant bottle into the bottle opener and tighten it.
4. Check the low-pressure interface. Generally, there is a small blue or black hat at the left end under the hood. :
5. Start the car engine and turn on the AC switch of the air conditioner. Turn on the blower to the maximum. :
6. When the DIY pipe is connected to the low-pressure interface, the pressure gauge of the DIY pipe will instantly have a scale indication. At this moment DIY tube and air conditioning system are connected, see the pressure scale on pressure gauge, know the pressure in the system, add note below what pressure?Here is a knowledge statement!The pressure in the automobile air conditioning system changes according to the ambient temperature.In the following figure, the comparison table of Fahrenheit temperature and air conditioning system pressure confirms the high and low pressure in the system. The high system pressure indicates that the refrigerant in the system is more than the normal value, otherwise, the refrigerant :
Obnovljeno

Možda će se i vama svidjeti