.

.

New
Odrasle grickalicu Prenosni Manikir Set grickalicu scenografija Nogu Briga Lepota Setu Sa PU Mode Torbu grickalicu (Veličine : 10 komada set)

Odrasle grickalicu Prenosni Manikir Set grickalicu scenografija Nogu Briga Lepota Setu Sa PU Mode Torbu grickalicu (Veličine

KM 41.57

Na skladištu
U trgovini

Divna manikir set je pakuje u kožnoj kutiju, izvrstan je i lijepa.Manikir postavlja si savršen dar za žene i muškarce!Pogodan za porodicu i prijatelje.Pogodan za sve vrste nokte i korekcijama, uključujući i muškarci, žene, devojke, momci i starije.Čavao ovdje set je napravljen od visokog kvaliteta bijele čelika, oštro i jako.Daje savršen nastup dok bude trajna.Prekrasno izrađen manikir set; savršena za nogu, ruku i lica briga.Manikir, pedikir, obrvu šišanje, akne uklanjanje, exfoliation, itd.da su svi završili u jedan set.Čavao set je opremljen prenosni PU kožni predmet, koji može da bude otvoren je lako.To je takođe vrlo lagan, tako da se možeš nositi sa sobom u tvoju torbu svaki dan, ili ti može uzeti sa sobom kad putuješ.Ako imaš kakvih pitanja prije prodaju i nakon prodaju, molim vas da kontaktirate mi e-mail, i sam će se javiti jedan po jedan.Proizvod ime : grickalicu set Product materijal : bijela steel Specification : 8-komad je sređeno, 10 komada set Nail clipper kit boja : silver Suitable za publiku : odrasli/elderly Tips : 1. Zbog priručnik za mjerenje, neke male greške se mogu dogoditi, molim vas da se odnose na stvarnog proizvod, hvala ti.2. Zbog pucnjave drugacije uglove i svjetlost, blagi hromatska odstupanje se mogu dogoditi, molim te, shvati.3. Molimo vas da obratite pažnju, da kad čišćenje proizvod, molim te skloni taj proizvod sa vodom i mekan platna na vrijeme i skinite svu.4. Imajte na umu da je ovaj proizvod je lako da ogrebotina prste, molim vas, stavite ga na mesto daleko od dece, hvala vam.5. Ako pronađeš li bilo kakvih problema sa naše proizvode, slobodno nas kontaktirati preko e-maila, mi će riješiti problem, što je prije moguće.6. Dobrodosli da podele i povratne informacije, pa da možemo da ti pružiti bolje proizvoda i usluga.7. Postoje i druge proizvoda u ovoj prodavnici, dobro došli ste posjetiti opet!.

Ključne karakteristike

8-piece set, 10-piece set :
Nail clipper kit color:
silver
Suitable for the crowd:
adults/elderly
1. Due to manual measurement, some small errors may occur, please refer to the actual product, thank you. :
2. Due to the different shooting angles and light, slight chromatic aberration may occur, please understand. :
3. Please note that when cleaning the product, please wipe the product with water and a soft cloth in time and wipe it dry. :
4. Please note that this product is easy to scratch your fingers, please place it in a place out of reach of children, thank you. :
5. If you find any problems with our products, please feel free to contact us via email, we will solve the problem as soon as possible. :
6. Welcome to share and feedback so that we can provide you with better products and services. :
7. There are other products in this shop, you are welcome to visit again! :
Obnovljeno

Možda će se i vama svidjeti