.

.

New
Odrasle grickalicu 9-komad Set Srednjoj karbonska grickalicu Set Prenosni Manikir scenografija Nogu Briga Lepota Set Ekser Briga Sa Prenosni Futrolu grickalicu (Boja : Blue2)

Odrasle grickalicu 9-komad Set Srednjoj karbonska grickalicu Set Prenosni Manikir scenografija Nogu Briga Lepota Set Ekser

KM 54.56

Na skladištu
U trgovini

Divna manikir set je pakuje u kožnoj kutiju, izvrstan je i lijepa.Manikir postavlja si savršen dar za žene i muškarce!Pogodan za porodicu i prijatelje.Pogodan za sve vrste nokte i korekcijama, uključujući i muškarci, žene, devojke, momci i starije.Čavao ovdje set je napravljen od visokog kvaliteta karbonska (hrom auto, ili pozlaćeni), što je nepokolebljivo i trajna; to daje savršen nastup dok bude trajna.Čavao set je opremljen sa malim i prenosni onako PU kože slučaju, što može biti lako otvoren i veoma zgodno da se koristi.To je takođe vrlo svjetlo i možeš nositi s tobom u tvoju torbu svaki dan, ili se možeš nositi s tobom kad putuješ.Veličina kože slučaj je zbog 10.7*7.4*2.5 CM (4.21*2.91*0.98 cm).Ako imaš kakvih pitanja prije prodaju i nakon prodaju, molim vas da kontaktirate mi e-mail, i sam će se javiti jedan po jedan.Proizvod ime : grickalicu set Product materijal : visoki ugljen steel Specification : 9-komad set Leather slučaj veličine : 10.7*7.4*2.5 CM (4.21*2.91*0.98 cm) Kože slučaj boja : crno plavi, red Nail clipper kit boja : silver, gold Suitable za publiku : adults Tips : 1. Zbog priručnik za mjerenje, neke male greške se mogu dogoditi, molim vas da se odnose na stvarnog proizvod, hvala ti.2. Zbog pucnjave drugacije uglove i svjetlost, blagi hromatska odstupanje se mogu dogoditi, molim te, shvati.3. Molimo vas da obratite pažnju, da kad čišćenje proizvod, molim te skloni taj proizvod sa vodom i mekan platna na vrijeme i skinite svu.4. Imajte na umu da je ovaj proizvod je lako da ogrebotina prste, molim vas, stavite ga na mesto daleko od dece, hvala vam.5. Ako pronađeš li bilo kakvih problema sa naše proizvode, slobodno nas kontaktirati preko e-maila, mi će riješiti problem, što je prije moguće.6. Dobrodosli da podele i povratne informacije, pa da možemo da ti pružiti bolje proizvoda i usluga.7. Postoje i druge proizvoda u ovoj prodavnici, dobro došli ste posjetiti opet!.

Ključne karakteristike

9-piece set :
Leather case size:
10.7*7.4*2.5CM (4.21*2.91*0.98 inches)
Leather case color:
black, blue, red
Nail clipper kit color:
silver, gold
Suitable for the crowd:
adults
1. Due to manual measurement, some small errors may occur, please refer to the actual product, thank you. :
2. Due to the different shooting angles and light, slight chromatic aberration may occur, please understand. :
3. Please note that when cleaning the product, please wipe the product with water and a soft cloth in time and wipe it dry. :
4. Please note that this product is easy to scratch your fingers, please place it in a place out of reach of children, thank you. :
5. If you find any problems with our products, please feel free to contact us via email, we will solve the problem as soon as possible. :
6. Welcome to share and feedback so that we can provide you with better products and services. :
7. There are other products in this shop, you are welcome to visit again! :
Obnovljeno

Možda će se i vama svidjeti