.

.

New
konday Golf Zastavu,Zeleno Golf Zastave,Solidan Najlona i Karirano Obuku Golf Stavljajući Zelene Zastave, Zatvoreni Otvorenom Dvorištu Vrt Prenosni Golf Meta Zastave,8.7inch6inch (White-Crni)

konday Golf Zastavu,Zeleno Golf Zastave,Solidan Najlona i Karirano Obuku Golf Stavljajući Zelene Zastave, Zatvoreni Otvorenom

KM 8.24

Na skladištu
U trgovini

【Blede Otporne】:koristimo visokog kvaliteta, boje da efikasno spriječiti blijedi,može održavati boja. 【Spriječiti Prašine Dizajn】:premije zeleni najlonski golf zastavu, može efikasno spriječiti prašina se zauzimam,zeleniš zastavu čisto,što je još važnije,jako je lako čistiti i može brzo suv. 【Meku Površinu Dizajn】:površinu naša praksa zelene golf zastava je veoma textured i blaga je vrlo fini,Tako da je ova zastava izgleda vrlo lepa i osetljiva. 【Trajnih Najlon】:zeleno golf zastavu napravio visokog kvaliteta najlona može spriječiti da rastura i uv zrake,mogu izdržati bilo ekstremnim uslovima kao sunce, kisa, snijeg. 【Više Boja, i Postavio Da Biram】:Ima mnogo boje da odaberu,kao crvene,plave,zeleno,bijeli, seti žuti,jednu boju i različitih boja, možeš da kupiš sa jednim ili u paketu, seti tako da možeš naručiti baš ono što ti treba.velicina : povrsine 8.7 x 6. mini zastavice za dvorištu, stavljajući povrća, i golf staza za trkanje.velicina : povrsine 8.7 x 6. mini zastavice za dvorištu, stavljajući povrća, i golf staza za trkanje.velicina : povrsine 8.7 x 6. mini zastavice za dvorištu, stavljajući povrća, i golf staza za trkanje.velicina : povrsine 8.7 x 6. mini zastavice za dvorištu, stavljajući povrća, i golf staza za trkanje.Gornji Promjer Cijevi Manje Od 2/5";.Donji Ekran Promjeru 4/5";.upper rupu od cijevi je manji od donju rupu tako da zastave ne bi otišao do flagsticks.zastave samo, bez flagsticks ili šalice.plastičnom cijevi ubacili činiš te zastave lako biti instalirana i uklonjen iz flagpoles.visokog kvaliteta, tkanine, trajnih materijal - najlona 400 D.lijepa konac i jak šivanje.vedro i sumnjivo karirano zastave sa ručno zalepio kariranom.Konday pruža golf zastave različitih veličina i boja za golferi.Predani smo zadovoljiti svoju drugačije potrebe i donio ti je prijatno golf vremena.velicina : povrsine 8.7 x 6mini zastavice za dvorištu, stavljajući povrća, i golf staza za trkanje.velicina : povrsine 8.7 x 6mini zastavice za dvorištu, stavljajući povrća, i golf staza za trkanje.velicina : povrsine 8.7 x 6mini zastavice za dvorištu, stavljajući povrća, i golf staza za trkanje.velicina : povrsine 8.7 x 6mini zastavice za dvorištu, stavljajući povrća, i golf staza za trkanje.zastave samo, bez flagsticks ili cupsplastic cijev ubacili činiš te zastave lako biti instalirana i uklonjen iz flagpoles.

Ključne karakteristike

Obnovljeno

Možda će se i vama svidjeti