.

.

New
MEINCOLORS Halo umetcima za Kosu Prilagodljiva Veličine Transparentni Žicu traka za kosu 22Inch Dugo Talasaste Curly Sintetički Hairpieces za Žene (Crna)

MEINCOLORS Halo umetcima za Kosu Prilagodljiva Veličine Transparentni Žicu traka za kosu 22Inch Dugo Talasaste Curly Sintetički

KM 6.74

Na skladištu
U trgovini

【Udobnije】za Razliku od tradicionalnih umetcima za kosu, ne zahtjevati lepak, nema snimke, nema oštećenja lubanje i kosu, i čini ti se osjećam ugodnije. 【Zgodnije】nema snimke, nema lepak, ne šivanje, samo popraviti halo kosu produženje na kosu, kao gumica, nema dodatne pomoći, možeš brzo stvoriti gušće i kosa ti je duža za par minuta. 【Super ekonomična】To je mate sintetički kosa, vlakna, koji izgleda kao da ljudska kosa, ali je jeftinije!. 【Lako čistiti i briga】Sve što ti treba je malo šampon i regenerator i operi to u toplu vodu.Onda je to stavio na stan peškir i pustite ih da se prirodno osuši.Molim te, nemoj osušiti i nemoj nositi kada spava ili kupanje. 【Hromatska odstupanje】svi predmeti su stvarno pucaju; za tehnologiju, prikaži, svjetlo, ekološke razloga možda odstupanje fenomen.Ako imate bilo nakon prodaju problem, kontaktirajte 's AGENCIJE, ti ćeš dobiti zadovoljavajući rješenje u roku od 12 sati. 1.Kose, pa, i počešljaj ekstenzije sa širokim cešalj prije nego što nosi. 2.Razdvojiti kosu iznad uši naprijed i nazad, stavi kosu produženje bend leđa. 3.Pokrivaj kosu produženje sa svoju kosu i češalj uredno. 4.Nakon što da nosi, molim te tresi glavom malo da se osigura stabilan nosi. 1. Počešljaj se sa širokim cešalj. 2. Operi umetcima za kosu sa toplom vodom. 3. Dodati malo šampon i oprati nježno. 4. Nježno istisnuti vodu suv sa tvojim rukama i pat kosu sa peškirom, dok kosa je suho.Za razliku od tradicionalnih kasetu-u, zašiti-u, klip u umetcima za kosu, halo umetcima za kosu nemam lepak, traka, šivanje, klip ili druge teži prijavu metode.To je upaljač i udobnije da nosim, zdravije za skalp i kosu.Možeš ga iskoristiti na svaku priliku.Odmah unaprijediti samopouzdanje i šarm!.Kako da se obučem. 1.Kose, pa, i počešljaj ekstenzije sa širokim cešalj prije nego što nosi.2.Razdvojiti kosu iznad uši naprijed i nazad, stavi kosu produženje bend leđa.3.Pokrivaj kosu produženje sa svoju kosu i češalj uredno.4.Nakon što da nosi, molim te tresi glavom malo da se osigura stabilan nosi.Kako da se opereš. 1. Počešljaj se sa širokim cešalj.2. Operi umetcima za kosu sa toplom vodom.3. Dodati malo šampon i oprati nježno.4. Nježno istisnuti vodu suv sa tvojim rukama i pat kosu sa peškirom, dok kosa je suho.

Ključne karakteristike

Obnovljeno

Možda će se i vama svidjeti